Endre utseende på Kontrollpanel og handlekurv med CSS

Følg

Du kan endre utseende på alle elementer i Kontrollpanelet ved hjelp av CSS.

1. Trykk 'Tema og farger'.
  2. Bla deg ned til "Custom SCSS" nederst på siden.
  3. Legg til din egen CSS og trykk 'Lagre'.

Legg merke til at det er full støtte for SCSS, og du kan bruke variabler, fargefunksjoner m.v.

For å endre bakgrunnsfargen på navigasjonslinjen i handlekurven gjør du f.eks. slik:

nav#shop-nav {
background-colorred;
}

Vi anbefaler at du bruker Chrome Dev Tools både for å identifisere selectorer, og eksperimentere med utseendet før du lagrer til Kontrollpanelet:

https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/

https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/workspaces/