Hvorfor er fakturapreferanse endret til eFaktura når jeg ikke har valgt dette?

Følg

Dersom du er registrert som Vipps-bruker, og har aktivert Vipps eFaktura vil du automatisk bli registrert med eFaktura som fakturapreferanse.

Bedrifter som kan sende deg Vipps eFaktura gjør dette helt automatisk, uten at du trenger å opprette en avtale for hver bedrift. Dette gjelder ikke bare i Vipps, men også i nettbanken.