Redigere hvilke moduler som er tilgjengelige i Kontrollpanelet

Følg

Du kan endre både utseende og tilgjengelig funksjonalitet i Kontrollpanelet vha. HTML og CSS.

For å endre hvilke moduler som er tilgjengelige i hovedmenyen skal du benytte disse klassene:

Klasse Modul/tjeneste
domains Domenenavn
sitebuilder Sitebuilder
webhotel Webhotell
webserver Web Server
database Database
email E-post og Exchange
hostedexchange Hosted Exchange upgrade
spamfilter Spamfilter
cloudbackup Online Backup
subversion Subversion
fileserver Filserver
managedbackup Managed Backup
firewall Brannvegg
cms CMS
serverhosting VPS og Dedikert server

Enkelte av disse modulene kan allerede være deaktivert (legacy).

For å deaktivere legger du til klassene i CSS'en med regelen display:none; slik:

.fileserver {
display:none;
}

Når du deaktiverer flere moduler kan du med fordel liste opp klassene, etterfulgt av regelen:

.fileserver, .firewall, .serverhosting {
display:none;
}

Dersom du ønsker å fjerne muligheten til å oppgradere til Hosted Exchange må du legge til !important:

.hostedexchange {
display:none !important;