Hvordan sier jeg opp tjenester hos dere?

Følg

Av sikkerhetsmessige årsaker skal alle oppsigelser registreres i Kontrollpanelet, jf. vår Tjenesteavtale:

1. Trykk 'Abonnementer'.
  2. Huk av for tjenesten(e) du ikke ønsker å fornye.
  3. Velg dato for utløp/sletting.
  4. Trykk 'Avslutt'.

Alle tjenester som avsluttes innenfor oppsigelsesfristen på 30 dager blir automatisk kreditert.

NB! Dersom oppsigelsesfristen på 30 dager er utløpt vil inneværende abonnementsperioder ikke bli kreditert. Allerede betalte perioder blir heller ikke refundert dersom oppsigelsesfristen har løpt ut. Dette har med utlegg overfor våre leverandører å gjøre.