Vi har dobbeltbetalt en faktura

Følg

Alle innbetalinger som overstiger fakturabeløpet blir automatisk tilbakebetalt. Beløp under 5 000,- vil bli krysset mot ubetalte forfalte poster, inkludert eventuelle rente- og gebyrkrav, som er mer enn 5 dager over forfall, før en eventuell tilbakebetaling.

Dersom du er i tvil om status for din reskontro kan du kontakte Kundeservice for en kontroll, og eventuelt be om et kontoutdrag dersom det er avvik mellom status hos dere og oss.