Adressen til WordPress-siden er ikke det samme som domenenavnet

Følg

Dersom du kobler til et domenenavn til et Webhotell, eller Web Server-konto, etter at du har installert WordPress vil du oppleve at nettsiden allikevel benytter den midlertidige adressen.

Dette skyldes at den midlertidige adressen som har formen https://123456-www.web.tornado-node.net er lagret som SiteURL og WordPress-URL. Disse innstillingene må du endre i WordPress:

1. Logg på WordPress med en admin-bruker.
  2. Trykk på 'Innstillinger'.
  3. Endre 'WordPress-adresse (URL)' og 'Nettstedsadresse (URL)' til http(s)://ditt-domenenavn.no
  4. Trykke 'Lagre endringene'.

Dersom du benytter en cache-plugin som f.eks. W3 Total Cache må du også huske på å tømme cachen.