Hvordan logger jeg på med FTP?

Følg

Påloggingsinformasjonen med unntak av passordet finner du i Kontrollpanelet:

1. Velg 'Webhotell' eller 'Web Server' fra menyen i Kontrollpanelet og klikk kontoen du ønsker å benytte.
  2. Vertsnavnet du skal koble til er oppgitt under 'FTP/SSH Host'
  3. Brukernavn skal være på formen w.....
  4. Dersom du ikke husker passordet du oppga da kontoen ble opprettet må du sette et nytt. Av sikkerhetsmessige årsaker er det ikke mulig å lagre passordet i klartekst.

Vi anbefaler for øvrig på generell basis at du benytter SSH/SFTP i stedet for FTP, som gir kryptert og sikker dataoverføring til din konto.