Jeg ønsker faktura tilsendt i EHF

Følg
Ved nybestilling skal du først velge faktura per post eller epost, og deretter endre preferansen i Kontrollpanelet etter at bestillingen er sendt inn.

Du kan velge å motta faktura i EHF i Kontrollpanelet under 'Din profil':

1. Velg 'Din profil' fra menyen i Kontrollpanelet.
  2. Trykk 'Adresse og fakturavalg'.
  3. Endre valget for fakturalevering til 'EHF'.
  4. Trykk 'Lagre'.

NB! For å motta faktura i EHF må din bedrift/organisasjon være registrert som mottaker i ELMA:

http://www.anskaffelser.no/verktoy/mottakere-i-elma#query=&page=1

Dersom organisasjonen ikke er registrert i ELMA må du kontakte aksesspunktleverandøren for å få dette utført før du endrer til EHF.