Hvor finner jeg driftsmeldinger?

Følg

For å motta varsler om driftsstans og -arbeider må du abonnere på Driftsmeldinger her:

https://status.syse.io

Du kan abonnere på Driftsmeldinger per epost, SMS, webhooks, eller RSS/Atom. For ordens skyld: dette koster selvsagt ingenting.

Varsler fra denne siden er til enhver tid synlig på våre hjemmesider og i Kontrollpanelet. Varslingstjenesten, og statussiden, ligger dessuten utenfor vår infrastruktur slik at du kan se, og motta, varsler og oppdateringer selv om hele vårt nett mot formodning skulle ligge nede.

Eventuell integrering av Driftsmeldinger i egne nettsider/applikasjoner kan skje vha. RSS/Atom, eller webhooks (anbefalt).

Endringer i tjenester som medfører endringer i hvordan du bruker de, som f.eks. oppgradering/utfasing av PHP-versjoner, MySQL m.v. vil bli varslet uavhengig av om du abonnerer på Driftsmeldinger.