Oppsett av epost på mobil og tablet - Android

Følg

Du behøver passordet for din epostkonto for å sette opp kontoen. Dersom du er usikker på passordet kan du logge på Kontrollpanelet med kundenummer og passord for å sette et nytt passord for epostkontoen.

PS: Du kan klikke på bildene under for å zoome inn.

Kontooppsett

Velg 'Epost' på din Android mobiltelefon, og trykk 'Innstillinger og dernest 'Legg til konto'.

Oppgi epostadresse og passord for kontoen og trykk 'Manuelt oppsett'.

Velg IMAP.

Inngående innstillinger

Oppgi informasjon for innkommende epost.

IMAP-server:

innpost.sysedata.no NB! Du kan nå benytte tornado.email i stedet.

Port:

143

Påse at brukernavn og passord er fylt inn. Trykk 'Neste'.

Utgående innstillinger

Oppgi informasjon for utgående epost.

SMTP-server:

utpost.sysedata.no NB! Du kan nå benytte tornado.email i stedet.

Port:

587

Huk av for 'Krev pålogging. Påse at brukernavn og passord er fylt inn. Trykk 'Neste'.

Kontoinnstillinger

Angi kontrollfrekvens i nedtrekkslisten; velg tidsintervall eller 'Push' som gir deg meldinger i sanntid, eller 'Manuelt' som krever at du sjekker epost med applikasjonen for å motta nye meldinger.

Dager for synkronisering angir hvor mye epost som er tilgjengelig fra telefonen uten tilkopling mot server.

Huk av for 'Synkroniser epost'. Trykk 'Neste'.

Angi kontonavn og ditt navn. Navnet vises i meldinger du sender fra mobiltelefonen.

Trykk dernest 'Fullfør oppsett'.

Du er nå ferdig og klar til å sende og motta epost :-)