Oppsett av epost i Microsoft Outlook 2013

Følg

Følgende er en veiledning for å sette opp din epostkonto i Microsoft Outlook 2013. Før du begynner skal du starte epostprogrammet. Dersom du ikke er komfortabel med å bytte mellom vinduer kan du med fordel skrive ut denne veiledningen.

Du behøver passordet for din epostkonto underveis i oppsettet. Dersom du er usikker på passordet kan du logge på Kontrollpanelet med kundenummer og passord for å sette et nytt passord for epostkontoen.

PS: Du kan klikke på bildene under for å zoome inn.

Legg til ny konto

Klikk 'Fil' og dernest 'Legg til konto'.

Oppgi navn, epostadresse og passord og klikk 'Neste'.

Huk av for 'Ikke spør meg om dette webområdet igjen' og klikk 'Tillat'.

Klikk 'Fullfør'.