Hvordan oppretter jeg et nytt webhotell eller Web Server-konto?

Følg

• Velg 'Webhotell' eller 'Web Server' fra menyen i Kontrollpanelet, og klikk 'Nytt webhotell' eller 'Ny webserver'.
  • Velg servertype. Hvis du er i tvil skal du velge 'Linux/PHP'.
  • Velg størrelse. Hvis du er i tvil kan du la standardverdi på 1GB stå. Lagringsplassen oppgraderes automatisk dersom kontoen blir full.
  • Godkjenn tjenesteavtalen.
  • Klikk 'Opprett'. Tjenesten er umiddelbart tilgjengelig for bruk.