Søk etter:

Personvernserklæring Følg

Personvernerklæring om hvordan vi samler inn og bruker informasjonen om kunder og besøkende til vårt nettsted. Vær oppmerksom på at vi bruker cookies på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig, og for å øke funksjonaliteten på våre sider. For informasjon om cookies, og hvordan disse brukes, vennligst se vår Cookie Policy.

Ansvar

Behandlingsansvarlig: SYSE AS
Databehandler(e): SYSE AS, ZenDesk Inc, Weebly, PayEx

SYSE er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med besøk på våre nettsider eller bestilling, administrasjon og bruk av våre produkter og tjenester.

Informasjonen lagres på servere som eies og driftes av SYSE, med følgende unntak:

  1. Informasjon i forbindelse med epostkorrespondanse lagres på servere som er eiet og driftet av Zendesk Inc.
  2. Informasjon i forbindelse med chat med vår kundeservice lagres på servere som er eiet og driftet av ZenDesk Inc/Zopim.
  3. Informasjon i forbindelse med SiteBuilder lagres på servere som er eiet og driftet av Weebly Inc.
  4. Ved betaling med kredittkort lagres dine kredittkortopplysninger hos PayEx som er PCI-sertifisert. Kredittkortinformasjon vil kun være tilgjengelig i maskert form overfor SYSE.

Behandling av personopplysninger

Behandling av personopplysningene skjer innenfor rammen av gjeldende lov og forskrift. Personopplysninger hentes inn for at selskapet skal kunne utføre de oppgaver og tjenester vi er pålagt å utføre i henhold til lov, forskrift og/eller avtale.

Personopplysningene kan utleveres til tredjepart som SYSE samarbeider med, så vel innenfor som utenfor EØS- og EU-området for at vi skal kunne utføre de oppgaver og tjenester vi er pålagt å utføre i henhold til lov, forskrift og/eller avtale.

Dersom det foreligger lovbestemt opplysningsplikt overfor offentlig myndighet vil registrerte personopplysninger bli overlevert i henhold til myndighetenes krav.

Merk at behandling av personopplysninger i relasjon til spesifikke tjenester og produkter kan være regulert i egne avtaler som er tilgjengeliggjort i vår Tjenesteavtale. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, domenenavn og informasjonen som er registrert i WHOIS.

Av sikkerhetsmessige årsaker blir IP-adressen som benyttes ved bestilling og administrasjon av våre tjenester lagret.

Innsyn og retting

I henhold til personopplysningsloven § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Du kan til enhver tid se, og redigere, dine personopplysninger i vårt Kontrollpanel. Informasjon som er lagret i forbindelse med epostkorrespondanse er tilgjengelig ved login i vårt Hjelpesenter.

Oppbevaring og sletting

I henhold til personopplysningsloven § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. SYSE lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.

 

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

Levert av Zendesk