Hvor finner jeg SYSE sin Personvernerklæring?

Følg

Vår Personvernerklæring er flyttet til https://www.syse.no/personvern

Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn ved besøk på våre nettsider, og bruk av våre produkter og tjenester, og hvordan vi behandler disse.

Før du kjøper, og bruker, SYSE sine produkter og tjenester, avgir du elektronisk samtykke til at vi kan behandle personopplysninger om deg, og bekrefter å ha lest, forstått, og samtykker til innholdet i denne erklæringen.