Hvordan kobler jeg til et domenenavn som ligger hos en annen leverandør?

Følg
  1. Velg 'Domenenavn' fra menyen i Kontrollpanelet, og klikk 'Legg til domenenavn'. Velg 'Bruk domene hos annen leveramdør til våre tjenester'.
  2. Oppgi domenenavnet. Du skal ikke huke av for å opprette DNS med mindre du ønsker å endre til våre navnetjenere.
  3. Følg anvisningene for å bekrefte at du har adgang til å benytte domenenavnet.

Vær oppmerksom på at dersom domenenavnet ikke ligger hos oss eller ikke benytter våre navnetjenere, må du redigere DNS hos nåværende leverandør når du kopler til tjenester som web eller epost.

Vi anbefaler på det sterkeste at du flytter domenenavnet til oss. Ikke fordi vi tjener så masse penger på det, men fordi vi blir i stand til å yte mye bedre Kundeservice og du får gleden av masse automatikk som vi har utviklet for å gjøre det enklere for deg å bruke våre tjenester.