Hvordan kopler jeg et domenenavn til mitt webhotell?

Følg
  1. Velg 'Webhotell' fra menyen i Kontrollpanelet og klikk kontoen du ønsker å benytte.
  2. Klikk fanen 'Domener'.
  3. Velg domenenavn fra nedtrekkslisten og klikk 'Kople til'. Huk av for å oppdatere DNS for å peke om domenenavnet automatisk.

Dersom domenenavnet ikke ligger hos oss må du:

1. Legge til domenenavnet i Kontrollpanelet. Velg 'Domenenavn' fra menyen i Kontrollpanelet, og angi domenenavnet i skjemaet 'Legg til domenenavn hos annen leverandør'. Du skal ikke huke av for å opprette DNS med mindre du ønsker å endre til våre navnetjenere. Følg deretter anvisningene.
  2. Kople domenenavnet til kontoen iht. overforstående.
  3. Peke om domenenavnet:
    1. CNAME/www: ID.web.tornado-node.net f.eks. 99999.web.tornado-node.net
    2. A/APEX: Redirect til www.