Hvordan kopler jeg et domenenavn til min TWS-konto?

Følg
  1. Velg 'Web Server' fra menyen i Kontrollpanelet og klikk kontoen du ønsker å benytte.
  2. Klikk fanen 'Domener'.
  3. Velg domenenavn fra nedtrekkslisten og klikk 'Kople til'. Huk av for å oppdatere DNS for å peke om domenenavnet automatisk.

Vær oppmerksom på at det kan ta noen timer før du opplever endringen som aktiv, og at dette skyldes egenskaper ved DNS og forhold helt utenfor vår kontroll.

Dersom domenenavnet ikke ligger hos oss må du:

1. Legge til domenenavnet i Kontrollpanelet. Velg 'Domenenavn' fra menyen i Kontrollpanelet, og angi domenenavnet i skjemaet 'Legg til domenenavn hos annen leverandør'. Du skal ikke huke av for å opprette DNS med mindre du ønsker å endre til våre navnetjenere. Følg deretter anvisningene.
  2. Kople domenenavnet til kontoen iht. overforstående.
  3. Peke om domenenavnet:
    1. CNAME/www: ID.web.tornado-node.net f.eks. 99999.web.tornado-node.net
    2. A/APEX: Redirect til www.