Oppsett av Hosted Exchange på iPhone / iPod / iPad

Følg

Følgende er en veiledning for å sette opp din Hosted Exchange-konto i Microsoft Outlook 2007/2010. Dersom du ikke er komfortabel med å bytte mellom vinduer kan du med fordel skrive ut denne veiledningen.

Du behøver passordet for din epostkonto underveis i oppsettet. Dersom du er usikker på passordet kan du logge på Kontrollpanelet med kundenummer og passord for å sette et nytt passord for Exchange-kontoen.

Velg 'Innstillinger' - 'Mail' og dernest 'Kontoer'.

Velg deretter 'Legg til konto...' og 'Microsoft Exchange'.

Fyll ut feltene iht. ovenforstående skjermbilde:

Kontoinformasjon

E-post
Din epostadresse
Brukernavn
Din epostadresse
Passord
Passordet for Exchange-kontoen

Velg dernest 'Neste'.

Angi 'mail.sdhosting.no i feltet for 'Tjener' og velg 'Neste'.

Velg hvilke elementer du ønsker å synkronisere, og dernest 'Arkiver'. Kontoen er nå ferdig konfigurert.