Oppsett av epost i Microsoft Outlook 2003

Følg

Følgende er en veiledning for å sette opp din epostkonto Microsoft Outlook 2003. Før du begynner skal du starte epostprogrammet. Dersom du ikke er komfortabel med å bytte mellom vinduer kan du med fordel skrive ut denne veiledningen.

Du behøver passordet for din epostkonto underveis i oppsettet. Dersom du er usikker på passordet kan du logge på Kontrollpanelet med kundenummer og passord for å sette et nytt passord for epostkontoen.

PS: Du kan klikke på bildene under for å zoome inn.

Legg til ny konto

Når du har startet epostprogrammet klikker du 'Verktøy' i menyen, og dernest 'E-postkontoer'.

Velg 'Legg til ny e-postkonto' og klikk 'Neste'.

Velg servertype

Velg IMAP, og klikk 'Neste'.

Kontoinformasjon

Navn
Ditt navn
Epostadresse
Din epostadresse
Brukernavn
Din epostadresse
Passord
Ditt passord
Server for innkommende epost
innpost.sysedata.no NB! Du kan nå benytte tornado.email i stedet.
Server for utgående epost
utpost.sysedata.no NB! Du kan nå benytte tornado.email i stedet.

Huk av for 'Husk passord' og klikk 'Flere innstillinger...'.

Server for utgående epost

Velg arkfanen 'Server for utgående epost'. Huk av for 'Serveren for utgående e-post (SMTP) krever godkjenning' og velg 'Bruk samme innstillinger som serveren for innkommende e-post'.

Avansert

Velg arkfanen 'Avansert'. Verdien for 'Utgående e-post (SMTP):' er her satt til 25, og skal endres til 587. Klikk deretter 'OK'

Se over

Påse at alle verdier er angitt korrekt og klikk 'Neste'.

Fullfør

Klikk 'Fullfør'.