Konfigurere svarte-/hvitelister i spamfilteret

Følg

Svarte- og hvitelister lister opp epostadresser eller domenenavn som eksplisitt får/ikke får sende deg epost. Ved å hviteliste en adresse er du sikker på at avsenders melding alltid når frem til deg, dvs. meldingen hopper over spamfilteret. Tilsvarende, når du svartelister en adresse, er du sikker på at epost fra avsender aldri slipper igjennom spamfilteret.

Slik legger du til en oppføring i listene:

1. Velg 'Epost fra menyen i Kontrollpanelet.
  2. Klikk domenenavnet epostkontoen(e) er tilknyttet.
  3. Velg 'Svarte-/hvitliste' fra undermenyen.
  4. Angi epostadresse eller domenenavn.
  5. Angi type.
  6. Klikk 'Lagre'.

Slik endrer/sletter du en oppføring i listene:

1. Velg 'Epost fra menyen i Kontrollpanelet.
  2. Klikk domenenavnet epostkontoen(e) er tilknyttet.
  3. Velg 'Svarte-/hvitliste' fra undermenyen.
  4. Søk opp adressen eller domenenavnet du vil endre/slette oppføring for.

Klikk 'Slett' i kolonnen til høyre for å fjerne oppføringen, eller klikk epostadresse/domenenavnet for å endre oppføringen.

1. Klikk 'Lagre' dersom du valgte å endre en oppføring.