Hva er forskjellen på POP3 og IMAP?

Følg

POP3

Når du bruker POP3 lagres meldingene dine på vår epost-server etterhvert som de kommer inn. Når du sjekker epost lastes de ned til din maskin og slettes fra vår epost-server.

IMAP

IMAP, eller Internet Message Access Protocol, er et nyere alternativ for å laste ned epost. Når du bruker IMAP lagres fortsatt meldingene dine på vår epost-server etterhvert som de kommer inn, men Outlook laster ned en kopi av meldingene dine, og de blir ikke slettet fra vår server før de slettes i ditt Outlook.

Vi anbefaler bruk av IMAP

Vi anbefaler på det sterkeste IMAP. Ved bruk av IMAP vil din epost til enhver tid være tilgjengelig i Webmail. IMAP er dessuten høyst nødvendig dersom du ønsker å bruke din mobiltelefon for å lese epost , eller sette opp kontoen på flere maskiner.