Redigere utvalget i handlekurven

Følg

Første gang du logger på Kontrollpanelet må du velge hvilke varer og tjenester du skal videreselge.

Du kan når som helst endre valgene du foretar deg og du kan dessuten legge til egne produkter.

Velge blant eksisterende varer og tjenester

1. Velg 'Redigere produkter' fra menyen i Kontrollpanelet.

Oversikten lister alle tilgjengelige produkter i alle kategorier som du kan videreselge.

1. Klikk en kategori.
  2. Klikk linken nederst på siden for å se tilgjengelige produkter i kategorien.
  3. Huk av produktene du vil videreselge.
  4. Klikk 'Kopiér valgte produkter'.

Redigere produkter

1. Velg 'Redigere produkter' fra menyen i Kontrollpanelet.
  2. Klikk en kategori.
  3. Klikk produktet du vil redigere.
  4. Endre produktet slik du ønsker. Du finner hjelpetekster i skjemaet.
  5. Klikk 'Lagre'.

Du kan også legge inn egne varer, tjenester og produkter som du ønsker å selge, slik at kundene dine kan handle alt fra én nettbutikk!

Legge til egne produkter i en eksisterende kategori

1. Velg 'Redigere produkter' fra menyen i Kontrollpanelet.
  2. Klikk en kategori.
  3. Klikk 'Nytt produkt' øverst på siden.
  4. Fyll inn informasjon om det nye produktet. Du finner hjelpetekster i skjemaet.
  5. Klikk 'Lagre'.

Legge til en egen kategori

1. Velg 'Redigere produkter' fra menyen i Kontrollpanelet.
  2. Klikk 'Ny kategori' øverst på siden.
  3. Fyll inn informasjon om den nye kategorien. Du finner hjelpetekster i skjemaet.