Redigere firmainnstillinger i Kontrollpanelet

Følg

Logge på Tornado®CMS

Tornado® CMS er tilgjengelig på adressen for ditt Kontrollpanel slash cms, for eksempel:

http://ditt.kontrollpanel.no/cms

Logg på med kundenummer og passord, eventuelt annen brukerinformasjon dersom du har fått utstedt det.

Redigere innstillingene

1. Klikk på 'Innstillinger' i navigasjonsmenyen.
  2. Oversikten viser alle innstillinger du kan endre.
  3. Klikk på verdien du ønsker å endre.
  4. Klikk 'Lagre' når du har endret verdien til en innstilling.

Nøkler og verdier

NøkkelBeskrivelseMulige verdier
cartCatchPhrase Slogan i handlekurven. Vises under ditt organisasjonsnavn. Tekst, tall og symboler (HTML-markup)
companyname Organisasjonsnavn Tekst, tall og symboler (HTML-markup)
continueShoppingURL URL til knappen 'Fortsett å handle' som vises i handlekurven før kunden eventuelt velger å gå til 'Kassen'. Fullstendig URL inkludert HTTP(S)://
customertypes Kommaseparert liste over kundetyper. company, private
email Epostadressen til din organisasjon. Bær være post@dittfirma.no e.l. og ikke personavhengig. Gyldig epostadresse
fax Faksnummeret til din organisasjon. Tall
mailTemplateColor Fargen som benyttes i venstre marg og i linker i ordrebekreftelser og annen korrespondanse som går til kunden. Hexadesimal fargekode
mailTemplateLogo URL til logoen for din organisasjon. Fullstendig URL inkludert HTTP(S)://
mailTypes Kommaseparert liste over ulike typer epostkontoer dere vil selge. exchange, mailsys
mssql-serverdomain-serverid ID til MSSQL-server. Skal kun endres dersom du har en egen MSSQL-server og har fått utstedt server-ID. Server-ID
mysql-serverdomain-serverid ID til MySQL-server. Skal kun endres dersom du har en egen MySQL-server og har fått utstedt server-ID. Server-ID
onlineBackupDownloadURL URL til backupserver. Skal kun endres dersom du har en egen backupserver fra Ahsay. Fullstendig URL inkludert HTTP(S)://
showTornadoBranding kan være false eller true. Viser navn og logo til Tornado® Control Panel øverst i Kontrollpanelet. false, true
telephone Telefonnummeret til din organisasjon. Tall
terms URL til betingelser. Kontrollpanelet kommer levert med et sett standard betingelser. Dersom du ønsker å endre disse, eller benytte andre betingelser må du legge disse på en egen side og angi URL her. Fullstendig URL inkludert HTTP(S)://
termsCourt Verneting i betingelsene, dersom du benytter standard betingelser. Tekst
termsReopenFee Gjenåpningsgebyr for tjenester som sperres grunnet mislighold. Tall
webmail-action URL til webmail. Skal kun endres dersom du har egen webmail og fått utstedt URL til denne. Fullstendig URL inkludert HTTP(S)://