Hvordan laster jeg ned en database-dump?

Følg

MSSQL

For å lage en dump av MSSQL-databaser må du benytte SQL Studio eller liknende verktøy. Vennligst konsulter brukermanualen for disse verktøyene for å se hvordan du lager en dump.

MySQL

1. Velg 'Database' fra menyen i Kontrollpanelet, og klikk databasen du ønsker en dump av.
  2. Klikk linken 'Last ned databasedump i SQL-format'.

Du kan også benytte phpMyAdmin til å eksportere dataene i SQL-format. Du kan dessuten gjøre eksport i andre formater med dette verktøyet.

MySQL vha. phpMyAdmin

1. Velg 'Database' fra menyen i Kontrollpanelet, og klikk databasen du ønsker en dump av.
  2. Klikk linken for administrasjon for å logge inn i phpMyAdmin.
  3. Dersom du får en sertifikatadvarsel, skal du velge å fortsette.
  4. Logg på med brukernavn og passord for databasen.
  5. Klikk 'Eksporter' i hovedmenyen.
  6. Velg format, husk av for 'Last ned som fil' og velg tegnsett for filen.