Hvor kan jeg laste ned filserverklienten for Windows?

Følg

Velg 'File Server' fra menyen i Kontrollpanelet og klikk 'Last ned klient for Windows'. Velg dernest blant følgende:

1. Standard installer

Klikk for å laste ned en standard installer for klienten. Vær oppmerksom på at denne installasjonen er ikke ferdig konfigurert, slik at brukeren må angi vertsnavn, brukernavn og passord under installasjonen.

1. Ferdig konfigurerte klienter

Klikk 'Vis brukerliste' for valgt server for å laste ned ferdig konfigurerte klienter per bruker. Linkene i listen er distribuerbare, slik at du kan sende de f.eks. per epost til dine brukere.

Klikk 'Last ned alle' for å laste ned ferdig konfigurerte klienter for samtlige brukere (én ZIP-fil).

Vær oppmerksom på at den ferdig konfigurerte installeren av sikkerhetsmessige årsaker kun fungerer én gang per nedlasting og kun for en kortere periode.

Brukere uten tilgang til Kontrollpanelet kan laste ned klienten iht. her.