Oppsett av Hosted Exchange på Android

Følg

Følgende er en veiledning for å sette opp din Hosted Exchange-konto på Android-enheter. Dersom du ikke er komfortabel med å bytte mellom vinduer kan du med fordel skrive ut denne veiledningen.

Du behøver passordet for din epostkonto underveis i oppsettet. Dersom du er usikker på passordet kan du logge på Kontrollpanelet med kundenummer og passord for å sette et nytt passord for Exchange-kontoen.

NB! Skjermbildene kan avvike fra leverandør til leverandør og med ulike versjoner av Android.

Kontooppsett

Velg 'Epost' på din Android mobiltelefon, og trykk 'Innstillinger og dernest 'Legg til konto'.

Oppgi epostadresse og trykk 'Neste'.

Oppgi passord for kontoen og trykk 'Neste'.

Velg 'Exchange ActiveSync'.

Exchange vil nå be om tillatelse til å ringe og administrere anrop. Du behøver ikke tillate dette.

Korriger brukernavnet slik at det er din epostadresse som står i feltet 'Domene\brukernavn'. Oppgi mail.sdhosting.no som server, huk av for SSL og trykk 'Neste'.

Kontoen konfigureres nå på enheten din.

Tillat fjernadministrasjon av sikkerhet.

Velg synkroniseringsfrekvens, det vil si hvor ofte du vil motta varsel om nye meldinger.

Velg varsling for nye meldinger.

Oppgi et navn for kontoen, benytt gjerne epostadressen din.

Exchange vil nå be om tillatelse til å oppdatere og overstyre sikkerhetsinnstillingene på telefonen, dette må du godta for å sette opp Exchange-kontoen på telefonen. Velg 'Aktiver'.

Kontoen er nå ferdig satt opp og meldinger blir synkronisert.