Hvilken serverinformasjon skal jeg bruke for oppsett av epost?

Følg
Server for innkommende epost: tornado.email
IMAP-Port: 143
POP3-Port: 110
Krever passordgodkjenning. Brukernavn: Hele epostadressen (din@epostadresse.no)
Server for utgående epost: tornado.email
SMTP-Port: 587
Krever passordgodkjenning. Samme brukernavn og passord som for innkommende server.

For å benytte utpost.sysedata.no / tornado.email som SMTP på en printer må denne støtte USER-AUTH (autorisering med brukernavn/passord) og konfigureres iht. ovenforstående. Dersom printeren ikke støtter dette må du benytte linjeleverandør sin SMTP.