Hvordan redigerer jeg min kontaktinformasjon?

Følg
  1. Velg 'Din profil' fra menyen i Kontrollpanelet.
  2. Angi ny informasjon.
  3. Klikk 'Lagre'.

Husk å holde kontaktinformasjonen din oppdatert! Feil kontaktinformasjon kan medføre at du ikke får betalt tjenestene i tide, som igjen kan medføre at tjenestene blir suspendert eller i verste fall slettet. Kontaktinformasjonen benyttes dessuten i forbindelse med registrering av korrekt eier for domenenavn.

Kontakt Kundeservice dersom du skal endre kundeforholdet til å gjelde for en annen bedrift/juridisk person, i så fall må tjenestene flyttes til et nytt kundeforhold.