Konfigurere Dynamisk DNS i Kontrollpanelet

Følg

Vær oppmerksom på at Dynamisk DNS sørger for at IP-adressen til din Internettforbindelse holder seg oppdatert mot ditt domenenavn til enhver tid.

Du skal bruke Dynamisk DNS når du ønsker å benytte domenenavnet ditt til å knytte det mot datamaskiner/servere du har hjemme eller på kontoret, og når du ikke har en statisk IP-adresse fra din Internett-tilbyder.

For å bruke tjenesten velger du «Dynamisk DNS» fanen i Kontrollpanelet, og dernest DNS-posten du ønsker å holde oppdatert mot din IP-adresse. Dette starter en Java-applikasjon som legger seg i oppgavelinjen på din datamaskin, og oppdaterer domenet ditt med IP-adressen du har fått tildelt av din Internett-leverandør.

Du kan lese mer om Dynamisk DNS her: http://en.wikipedia.org/wiki/Dynamic_DNS