Opprette cloak for et domenenavn

Følg

En cloak henter innholdet fra en annen nettside, og viser det på domenenavnet. Det er med andre ord ingen egentlig videresending. En cloak bruker du helst når du ønsker å vise innhold fra en nettside (underside) på et domenenavn. Vær imidlertid oppmerksom på at en cloak kan være direkte skadelig for søkemotoroptimalisering og bør unngås.

Hvordan oppretter jeg en cloak?

• Velg 'Domenenavn' fra menyen i Kontrollpanelet, og klikk domenet du ønsker å gjøre endringer på.
  • Velg 'Videresend domene' fra undermenyen.
  • Angi 'Cloak' som type.
  • Klikk 'Lagre'.