Outlook kan ikke koble til serveren

Følg

Dette kan skyldes at MapiHttp-funksjonen er deaktivert i Outlook-klienten ved hjelp av følgende registerverdi:

Nøkkel: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Exchange
DWORD: MapiHttpDisabled
Verdi: 1

Problemet løses ved at du endrer verdien for MapiHttpDisabled til 0 (null), eller sletter MapiHttpDisabled DWORD-verdien:

1. Avslutt Outlook.
  2. Åpne Registerredigering. Hvis du vil gjøre dette, bruker du én av fremgangsmåtene nedenfor som passer for din versjon av Windows.
    • Windows-10, 8.1 for Windows og Windows 8: Trykk Windows-tasten + R for å åpne en Kjør-dialogboksen. Skriv inn regedit.exe, trykk deretter OK.
    • Windows 7: Klikk Start, Skriv inn regedit.exe i søkeboksen, trykk deretter Enter.
  3. Finn og velg følgende nøkkel i registret:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Exchange
  4. Høyreklikk MapiHttpDisabled, og klikk deretter Endre.
  5. Endre verdien til 0, og klikk deretter OK.
  6. Lukk Registerredigering.
  7. Start Outlook igjen.