Endre serveradresse på Android

Følg

Mobile epostklienter må omkonfigureres når migreringen er fullført. Endringen består i å endre serveradressen for Exchange fra mail.sdhosting.no til exchange.tornado.email i kontoinnstillingene.

Åpne epostprogrammet ditt og velg Innstillinger for kontoen.

Bla deg ned til 'Inngående innstillinger', endre serveradressen fra mail.sdhosting.no til exchange.tornado.email og trykk 'FERDIG'.

Godta forespørselen om fjernadministrasjon av sikkerhet ved å trykke 'OK'.